MSbizPrepaid2u – JADIKAN PREPAID KEPADA FREEPAID

Profit Dealer Top Up Paling Tinggi dan Terhangat di Malaysia setakat ini

Perniagaan topup semakin mendapat sambutan seiring pengguna prepaid yang kian bertambah setiap hari, msbizprepaid2u menawarkan profit yang paling tinggi di Malaysia setakat ini  dengan pakej yang menarik dan mampu anda sertai.  
MSbizPrepaid2u adalah Agen yang berdaftar dengan server Cepat Reload antara produk yang disediakan oleh syarikat ialah e-reload iaitu menjual topup secara sms tanpa kad kepada pelanggan dengan hanya menghantar code sms mudah kepada server dan server akan menghantar topup kepada pelanggan. Ianya boleh dilakukan hanya melalui handphone atau secara online.Jika anda menjadi agen topup bersama kami, bergantung pada anda samada mahu memiliki kedai perniagaan sendiri atau menjadi sebuah dealer topup bergerak. Kebanyakan agent kami menjalankan perniagaan ini hanya dengan handphone mereka sendiri sahaja.Kami akan memberi perkhidmatan system ereload terbaik untuk anda menjana pendapatan sampingan dengan prepaid.
Pakej Promosi yang menarik dan profit terhangat setakat ini. Pakej Promosi (Untuk 50 Orang Pertama)
->MsBizPrepaid2U : General Dealer  RM168.00, Harga Promosi = RM68.00*
*Pendaftaran hanya sekali seumur hidup. Tiada yuran mingguan, bulanan atau tahunan. Kod: GD (General Dealer)

->MsBizPrepaid2U : General Dealer RM68.00, Harga Promosi = RM18.00*
*Pendaftaran hanya sekali seumur hidup. Tiada yuran mingguan, bulanan atau tahunan. Kod: GA (General Agent)
 

Mengapa perlu anda pilih msbizprepaid2u ini?

Bagaimana anda boleh menjana pendapatan lumayan sebagai agen topup? Permintaan terhadap topup adalah konsisten, contohnya setiap bulan, Ahmad membelanjakan RM100 untuk membeli topup. Anda juga begitu bukan? Setiap minggu anda topup.
Cuba anda lihat bagaimana pelan pemasaran yang menguntungkan jika anda mendaftar sebagai Agen jual topup bersama MSbizPrepaid2U [CepatReload].Contoh keuntungan anda sebagai General Dealer (GD).
Ahmad ingin topup Celcom RM10. Maka anda pun topupkan Ahmad sebanyak C10. Sistem akan menolak modal akaun anda sebanyak RM9.475. Kenapa RM9.475? Kerana RM10x5.25%=RM9.475. Jadi anda nampak disini bahawa keuntungan dapat dikira dengan menolakkan RM10 dengan RM9.475 iaitu sama dengan RM0.525. RM0.525 adalah untung anda. Untung anda ini akan tetap berada di dalam akaun modal anda. Jika anda kumpulkan keuntungan ini dengan topup pelanggan seramai 10 orang sudah tentu anda mendapat RM5.25. (RM0.525×10=RM5.25). Kalau 100 orang? 200 orang? 500 orang? 1000 orang? Anda kirakan sendiri. Keuntungan topup yang terkumpul didalam modal boleh digunakan untuk membuat topup semula. Anda tetap mendapat duit dari hasil jualan topup anda. Ini baru sahaja telco Celcom. Belum lagi Maxis, Digi, uMobile, HotTicket dan lain-lain lagi.
MENJANA PENDAPATAN SEBAGAI PENJUAL TOPUP.
Jumlah pengguna topup sememangnya ramai, setiap hari jumlah pengguna topup semakin bertambah, lihat sahaja di kawasan tempat tinggal anda. Berapa orang yang menggunakan handphone? Majoriti pengguna handphone menggunakan topup. Berapa kali mereka topup dalam seminggu? Sebulan? Malah ada juga yang topup sehingga 2 kali sehari.Katakan kawasan tempat tinggal anda mempunyai 400 orang pengguna topup Celcom dan purata setiap seorang daripada mereka akan menggunakan topup RM40 sebulan. Jadi jumlah keseluruhan penggunaan topup di kawasan anda ialah RM40 X 400 = RM16,000 sebulan. Jika anda mendapat keuntungan sebanyak 4% hasil jualan anda daripada jumlah penggunaan topup di kawasan anda iaitu 4% daripada RM16000, anda akan mendapat RM640 sebulan sebagai penjual topup. Bagaimana? Lumayan jugakan?P/S: Pengiraan ini hanyalah contoh, pendapatan sebenar mungkin di luar jangkaan bergantung kepada usaha anda sendiri.

Berminat?

Hubungi / SMS :
0173480477 / 0194061273
 atau klik link di bawah:
DAFTAR   atau terus ke   http://msbizprepaid2u.blogspot.com/p/pendaftaran.html
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: